stichtingjannesslutter.nl presenteert:

home | contact | sitemap

Afbeelding Jannes Slutter

Achtergrond menu

je bent nu hier: Home » Over de Stichting » Archief » Programma 2011 » Scrum

Scrum : 23.45-00.45

Biografie

In april 2004 zag Scrum het levenslicht. De muziek wordt omschreven als Powerfolk: Rock met Schotse en Ierse folkinvloeden, waarbij de bagpipe, de tin whistle en de mandoline een grote rol spelen.

Op maandag 26 juli 2004 betrad Scrum voor het eerst het podium en wel op het gerenommeerde Veenhoop Festival in Friesland. Voor de bezoekers van het festival was het een cultuurschok, maar dan wel in de positieve zin van het woord! De bierpomp bleef stromen, het dak ging eraf.

Een groot aantal feesten en festivals heeft in de afgelopen 5 jaar reeds kennis gemaakt met Scrum. En iedere keer is het publiek -net als de band zelflaaiend enthousiast, met als gevolg dat een steeds groter groeiend aantal fans de band volgt. Afgelopen jaar zijn ook enkele festivals buiten Nederland aangedaan. En ook daar mag de band rekenen op een enthousiast onthaal.

b_scrum.jpg
(Foto - Anne Makaske)

Een kleine greep uit de vele hoogtepunten: Scrum introduceert haar eigen Schotse blend whisky, heeft haar eerste top 100 notering met de single "Drunk Again", gaat naar het buitenland (België, Schotland, Denemarken), speelt samen met folkhelden The Dubliners, heeft een prachtig debuutalbum “Pro Libertate” dat goede kritieken mag ontvangen als ook een sfeervol akoestisch mini album, simpelweg getiteld “Live Acoustic”, er wordt bij 3FM dj's Giel Beelen en Barbara Karel opgetreden en last but not least: Scrum heeft een groeiend aantal vaste fans die de band overal in het land, maar ook over de grens, volgt! Voegen we daar nog aan toe dat Scrum in januari 2009 een Vakjury Award voor “Beste Live Band 2008” in ontvangst heeft mogen nemen en het plaatje lijkt rond ...

Eind 2010 verscheen het nieuwe album "Killing Time. In het theaterseizoen 2010-2011 tourt Scrum met een akoestische show langs de vaderlandse theaters.

Scrum: 6 gedreven muzikanten met een voorliefde voor rauwe, eerlijke en spontane folkmuziek, die elk optreden tot het uiterste gaan en er samen met het publiek voor zorgen dat iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts kan keren...

De band bestaat uit: Skottie (zang, gitaar, mandoline, banjo), Marco (bas,
accordeon), Robin (gitaar), Oscar (drums), Fred (bagpipes, tinwhistle) en
Maurits (viool).

» www.scrummusic.nl
» www.proacts.nl

U moet Adobe Flash installeren om deze inhoud weer te geven.

Begin 2010 verschijnt een nieuwe album, welke gepromoot wordt op verschillende festivals. In het najaar van 2010 tourt Scrum met een akoestische show langs de vaderlandse theaters.

Scrum: 6 gedreven muzikanten met een voorliefde voor rauwe, eerlijke en spontane folkmuziek, die elk optreden tot het uiterste gaan en er samen met het publiek voor zorgen dat iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts kan keren ...

De band bestaat uit: Skottie (zang, gitaar, mandoline, banjo), Marco (bas, accordeon), Robin (gitaar), Oscar (drums), Fred (bagpipes, tinwhistle) en Maurits (viool).

www.scrummusic.nl
www.proacts.nl

JANNESPOP 2014

15 november 

logo_dru.jpgUlft

VOORVERKOOP

» avond €15,-

DAGKASSA €18,-

TICKETS

 

Doneren

rek nr: IBAN NL14 RBRB 0946 2387 58
t.a.v. st Jannes slutter.nl te Silvolde